INGREDIENCE:
2 polévkové lžíce světlé sójové omáčky
1 polévková lžíce čínského rýžového vína
1 velký stroužek česneku, prolisovaný
1 polévková lžíce mletého zázvoru
4 steaky z tuňáka (na 175 g, asi 1,5 cm silný)
1 polévková lžíce rostlinného oleje
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. V mělké míse smíchejte sójovou omáčku, rýžové víno, česnek a zázvor. Obalte tuňáka v marinádě, zakryjte a dejte do lednice nejméně na dobu 30 minut.
2. Předehřejte gril na střední teplotu.
3. Vyjměte tuňáka z marinády a pomocí štětce potřete steaky z obou stran olejem.
4. Grilujte steaky asi 3 až 6 minut z každé strany.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie















Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 60 min
Dobrou chuť!
Další recepty
Foto: inspired2cook.com
Dorty – inspirativní fotogalerie

















